Juridische informatie

Publicatie

De website www.pixid-vms.com/be/ wordt gepubliceerd door de PIXID, vennootschap , ingeschreven in het handelsregister van Nanterre onder nummer B 479 730 046.

Hoofdkantoor : 53-55 rue du Capitaine Guynemer, 92400 Courbevoie FRANKRIJK
Telefoonnummer : +33 1 41 16 34 00
Wettelijk vertegenwoordiger : M. Etienne COLELLA, Voorzitter
Directeur PIXID Group : M. Etienne COLELLA

Hosting

De website wordt gehost door het bedrijf WP Engine.

Hoofdkantoor: Irongate House, 22-30 Duke’s Place – Londen, EC3A 7LP Verenigd Koninkrijk

Wettelijke kennisgeving

PIXID stemt ermee in te voldoen aan alle wetten met betrekking tot het maken en beheren van een website. De uitgever wil de aandacht van de gebruikers van zijn website vestigen op de volgende punten:

  • Deze site, in het Nederlands en Frans, is een informatieve website bedoeld voor de klanten, medewerkers en “bezoekers” van PIXID VMS. Deze website valt onder de Franse wetgeving. Door op deze website te surfen, accepteert u het gebruik van cookies of andere tracers om uw navigatie op onze site te vergemakkelijken en/of ons te helpen bij het uitvoeren van statistische bezoeken. U kunt uw browser zo instellen dat de installatie van een cookie wordt geweigerd, maar dit kan uw navigatie op onze site beperken. De surfer erkent dat hij kennis heeft genomen van dit Handvest en het zal naleven.

  • Hij wordt eraan herinnerd dat de vertrouwelijkheid van de gegevensuitwisseling op het internet niet gegarandeerd is en dat het de verantwoordelijkheid van de surfer is om alle gepaste maatregelen te nemen om zijn eigen gegevens en/of software te beschermen. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, is de volledige inhoud van de site, inclusief de tekst en afbeeldingen en de lay-out, eigendom van PIXID. Alle merken of handelsmerken die op deze website worden gebruikt of vermeld, behoren toe aan hun respectieve eigenaars.

  • Geen enkele inhoud van de website mag worden geïnterpreteerd als het verlenen van welke rechten dan ook met betrekking tot de inhoud die wordt beschermd door auteursrechten, octrooien, merken, handelsmerken en andere belangen die specifiek zijn voor PIXID VMS of een derde partij.