Slimme integraties om uw personeelsoplossingen te transformeren

Maak gebruik van de mogelijkheden van de open API van Pixid VMS om eenvoudig te integreren met uw bestaande ATS- of back-officesystemen. En ontsluit nieuwe en veelzijdige toepassingen voor het beheren van tijdelijke arbeidskrachten.

Hoe PIXID VMS de uitzendactiviteiten verbetert

Bij PIXID VMS begrijpen we de dynamische behoeften van uitzendbureaus en bedrijven bij het beheren van hun tijdelijk personeel. De inzet van PIXID VMS vergroot uw mogelijkheden om snel en betrouwbaar uitzendkrachten te leveren en geeft u een aanzienlijk concurrentievoordeel. De eenvoudige uitwisseling van kandidaatprofielen, contracten en andere belangrijke documenten en gegevens bevordert de samenwerking tussen uitzendbureau en klant en bevordert de compliance en stroomlijnt de operationele activiteiten.

PIXID VMS integreert niet alleen naadloos met de eigen oplossingen van PIXID Group, waaronder de Connecting-Expertise Marketplace en het Carerix ATS / CRM, maar integreert ook met vele front- en backoffice oplossingen van derden.

 • Ontvang real-time aanvragen van klanten voor werkopdrachten en selecteer en lever vervolgens snel geschikte kandidaten uit uw talentpool.
 • PIXID VMS verkort de doorlooptijd en verhoogt de klanttevredenheid dankzij snellere plaatsingen van kandidaten.
 • Gebruik de geintegreerde functionaliteit voor contracten, urenstaten en facturen , zodat deze direct beschikbaar zijn voor uw klanten.
 • PIXID minimaliseert de administratieve overhead door diepgaande automatisering, waardoor de accuraatheid van salarisadministratie en klantfacturatie aanzienlijk verbetert.
 • Door de integratie met PIXID VMS kan uw team zich richten op taken die meer waarde toevoegen, zoals het verbeteren van de klantbetrokkenheid, het vinden van kandidaten en het versterken van relaties.

De add-on die je een concurrentievoordeel geeft

PIXID VMS is het eerste wereldwijde, snel te implementeren, pay-as-you-go Vendor Management System voor het middensegment, met een tweerichtingsintegratie met Bullhorn. PIXID heeft ook vergelijkbare integraties met andere ATS / CRM oplossingen.

PIXID VMS + Bullhorn: Efficiëntie en omzet maximaliseren

Dankzij de tweerichtingsintegratie met Bullhorn kunnen er snel aanvragen voor kandidaten worden ontvangen en beantwoord. Selecteer en stuur toptalent profielen voor tijdelijke vacatures rechtstreeks vanuit het Bullhorn-systeem via de PIXID VMS interface naar uw klanten, zodat deze kandidaten binnen enkele seconden door uw klanten kunnen worden beoordeeld.

WorkID: een baanbrekende samenwerking geleid door Federgon met de expertise van PIXID

PIXID Group, via zijn Benelux-divisies Carerix en Connecting-Expertise, zijn de technologieleverancier achter WorkID (WorkID.be). Een ambitieus en baanbrekend initiatief van Federgon, (federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners). Dit unieke platform betekent een belangrijke stap voorwaarts in de tewerkstellingssector en biedt kandidaten een universeel en neutraal paspoort tot werk.

Wat is WORKID - de toekomst van toegankelijkheid van werk

 • Met de steun van Federgon en de technologische expertise van PIXID Group en zijn partners, zorgt WorkID voor een revolutie in de manier waarop kandidaten en uitzendkantoren met elkaar in contact komen.
 • Dit initiatief vereenvoudigt niet alleen het sollicitatieproces, maar geeft kandidaten ook de controle over hun persoonlijke gegevens, waarbij maximale veiligheid en naleving van de privacywetgeving gegarandeerd wordt.

Een gezamenlijke inspanning voor de Belgische markt

 • De ontwikkeling van WorkID was een gezamenlijke inspanning, waarbij PIXID nauw samenwerkte met partners zoals Doccle, Minggo en Itsme om specifieke expertise naar de Belgische markt te brengen.
 • Deze partnerschapsbenadering zorgt ervoor dat WorkID niet alleen beantwoordt aan de unieke behoeften van de Belgische uitzendsector, maar ook naadloos integreert in het bredere ecosysteem van staffing en koppelt met vrijwel alle besschikbare ATS en backoffice systemen in Belgie.

Integratie met de Easytemp-oplossing van Enovetic

De integratie tussen EasyTemp en PIXID VMS zorgt voor een een gestroomlijnd proces tussen beide systemen, waarbij kandidaat- of werknemersprofielen, relevante bijlagen en contracten, geautomatiseerd worden overgedragen van EasyTemp naar PIXID VMS. Dankzij deze integratie kunnen deze documenten efficiënt en zonder verlies van tijd worden gedeeld tussen uitzendbureaus en hun klanten, via het PIXID VMS-portaal.

Voordelen van de integratie tussen PIXID VMS & Easytemp

 • Deze integratie stelt uitzendbureaus, die EasyTemp gebruiken, in staat om data en essentiële documenten automatisch over te brengen naar PIXID VMS, waardoor de toegang tot informatie voor klanten eenvoudig en op één plaats benaderbaar is.
 • De geintegreerde manier van werken verbetert de samenwerking, naleving en compliancy tussen uitzendbureaus en hun klanten, door inzet van door PIXID VMS. Hierbij wordt de functionaliteit van zowel de front-office als back-office van EasyTemp maximaal benut.