PIXID GROUP - smart recruitment technology

Streven naar perfectie

Als grootste Europese recruitment technologieleverancier staat de PIXID Group al sinds 2004 vooraan op het gebied online innovatie op het gebied van werving en selectie.

PIXID VMS, staat centraal in onze uitgebreide suite van slimme oplossingen voor werving en selectie.
PIXID VMS heeft een sterke focus op de middenmarkt en de mogelijkheid om Total Talent Acquisition strategie (TTA) te ondersteunen. PIXID VMS is in staat de veranderende uitdagingen van de wereldwijde werving- en selectie-industrie op een innovatieve wijze op te lossen.

PIXID Group

We hebben PIXID 20 jaar geleden opgericht om het eerste VMS (Vendor Management System) aan te kunnen bieden aan werving- en selectiebureaus in Frankrijk. PIXID voorzag in een eenvoudig te gebruiken, snel te implementeren software oplossing voor uitzendorgansiaties en hun klanten om complexe processen (MSP, Master-Vendor, & Hybrid) te beheren en inzichtelijk te maken.

We hebben de software ontwikkeld in samenwerking met succesvolle, wereldwijde uitzendorganisaties. Onze focus en oplossingen zijn altijd gericht geweest op vraagstukken in en rond werving & selectie en staffing, met een constante focus op onze partners in de uitzendbranche.

Vandaag de dag gebruiken uitzendorganisaties over de hele wereld dagelijks onze VMS-software om het allerbeste talent in de kortst mogelijke tijd te kunnen leveren aan hun klanten. Ook voor uw organisatie kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren, zodat u een betere en snellere service aan uw opdrachtgevers kunt verlenen.

Étienne Colella, Voorzitter van PIXID Group

Een wereldwijd bedrijf

PIXID werd in 2004 opgericht door Adecco, Randstad en Manpower om een Vendor Management System (VMS) te ontwikkelen en aan te bieden dat specifiek bedoeld is om de complexe Franse uitzendmarkt te ondersteunen. Ons VMS-platform domineert nu de Franse markt en faciliteert meer dan 42% van alle uitzendwerk in Frankrijk.

Na een management buy-out in 2015, onder leiding van Étienne Colella, een van de oprichters van PIXID en gesteund door Keensight Private Equity, heeft PIXID een aanzienlijke groei doorgemaakt. Dit is onder andere gerealiseerdoor ons portfolio uit te breiden met strategische overnames van sterke uitzendtechnologie bedrijven in het Verenigd Koninkrijk (2017), Nederland (2018) en België (2020). Deze uitbreiding heeft niet alleen onze aanwezigheid in Europa verstevigd, maar ook onze intrede op de Noord-Amerikaanse markt versneld. Onze VMS-technologie wordt nu gebruikt in 39 landen verspreid over twee continenten.

Investor Engagement

De verschillende kapitaalinvestering van Keensight Capital in PIXID Group heeft de wereldwijde expansie verneld, waardoor de PIXID Group in staat is geweest om internationaal op te schalen.